Aanbod

Wanneer deed jij voor het laatst iets voor het eerst?

Heb je het gevoel dat je meer uit jezelf kunt halen?beperking_naar_versterking

Dat klopt! Iedereen heeft kwaliteiten in zich die nog niet worden gebruikt. In de loop van je leven zijn kwaliteiten bewust of onbewust in de schaduw gezet door opvoeding, ervaringen of teleurstellingen. Dat is goed nieuws! Er schuilt daarmee nog een enorme potentie aan ongebruikte kwaliteiten in jou. Je hebt de antwoorden en mogelijkheden al, je kunt er alleen even niet bij. Het is de kunst deze weer te ontdekken, te ervaren en weer te leren gebruiken.

Met Anita kan je daarbij helpen, soms al met een paar gesprekken. Ik help je ontdekken wat jouw antwoorden en oplossingen zijn voor vraagstukken waar je in het leven tegenaan loopt. Ook help ik je in beweging te komen om dit ook daadwerkelijk te realiseren.

Zo help ik je ruimte, energie en daadkracht te ervaren in je leven.

Deel jouw situatie met mij. Samen kijken we naar een oplossingen en de mogelijkheden tot een positiever en energieker leven. Doelgericht en met een flinke dosis relativerende humor help ik je te ervaren wat wél mogelijk is. Ik houd je een spiegel voor en help je je eigen kracht in te zien: van beperking naar versterking.

Werkwijze

 1. Intakegesprek
  We onderzoeken je problemen: welke rol spelen de omstandigheden, je omgeving en jijzelf? Jij bepaalt vervolgens waar aan je aan wilt werken en wat je doelen zijn.
 2. Samenwerkingsovereenkomst
  Op basis van het intakegesprek ontvang je een samenwerkingsovereenkomst. Hierin staan je hulpvraag, het hoofddoel waaraan je wilt werken, en het aantal gesprekken dat ik inschat dat we nodig hebben om dat te bereiken. Je doel kan tijdens de coachingsgesprekken nog bijgesteld worden als blijkt dat dat nodig is.
 3. Stappen
  Na elk gesprek bedenken wij samen welke (kleine) stap kun je maken zodat je de volgende keer dat we elkaar spreken dichter bij je doel bent. Tijdens elk contactmoment blikken we terug en bespreken we waar je nu staat en waar je heen wilt. Tijdens de coaching krijg je huiswerk mee. Je werkt bijvoorbeeld een opdracht uit en oefent met nieuw gedrag. We werken aan het bereiken van jouw persoonlijke doelen. In vijf tot acht gesprekken van elk 1,5 uur haal je een concreet, meetbaar resultaat.

Wat kost dat?

Een intakegesprek kost € 45,-. Voor de vervolggesprekken investeer je € 85,- per sessie van 1,5 uur. De prijzen zijn exclusief BTW (21%).

Waar is het?

Afhankelijk van jouw voorkeur, begeleid ik je

 • bij mij thuis
 • telefonisch
 • via internet

NEEM GELIJK CONTACT OP

Samen sterk

 •  je wilt ondersteuning bij het maken van een keuze
 •  je wilt meer meer rust in je hoofd
 •  je wilt je gelukkiger voelen

Wat levert het je op?

Een “Kom in je kracht sessie biedt jou:

 • inzicht op wat je mogelijk in de weg staat om te doen wat je graag wilt doen
 • inzicht in welke volgende stap nu het meest handig voor je is
 • concrete handvatten om de stap te maken
 • inspiratie en nieuwe ideeën op
 • en nog veel meer…

Meld je aan

Menu