Referenties

Dreams don’t work unless you do

WAT MENSEN OVER MET ANITA ZEGGEN…

Dankzij Anita haar doorzettingsvermogen en gedrevenheid is het eindelijk gelukt om extra zorg (ZIN) voor mijn zoontje van 8 te krijgen. Daarbij heeft ze ook helpen zoeken in de wirwar van aanbieders bij welke daarvan hij het meest op zijn plaats zou zijn. Haar doortastendheid en luisterend oor hebben me ontzettend veel goed gedaan.

Sylvia Braas

Mijn ervaringen met Anita zijn positief, ik heb nu een goede kijk op mijn toekomstvisie qua werk. Daarom zeg ik iedereen dat een gesprek met Anita werkt.

Bart de Wilde

Coaching met lifecoach Anita Boerkoel afgsloten, Met Anita ben ik in contact gekomen kort nadat ik besloten had dat “het” genoeg was, het was tijd dat ik weer op de kaart kwam. Zij heeft me, op haar eigen bijzondere en natuurlijke wijze, inzicht gegeven hoe ik mezelf kan helpen. Altijd in een open, natuurlijke, eerlijke en warme relatie tot elkaar. Met haar paard Mathilda mocht ik mij tot twee keer toe spiegelen, dit heeft mij zeer bijzondere inzichten gegeven, waaraan ik nog dagelijks denk.

Ik ben blij dat ik deze bijzondere dames heb leren kennen, ze hebben mijn leven verijkt.
Diepe buiging naar jullie toe.
Hoop je gauw weer te zien

“They made me change my live by myself”.
Ed van Roon

Ed van Roon

Eigenaar

Anita staat zeer positief in haar eigen kracht en wil dat graag met anderen delen.
Hoe? Kijk verder op haar website.

Ben Herlaar

Eigenaar

Anita bedankt voor jouw zinvolle tips. Mijn zoon met een handicap is inmiddels 19 en ik wil mij graag oriënteren op de mogelijkheden voor hem in de toekomst op het gebied van wonen, auto rijden , sporten, sociale contacten. Jij hebt mij op weg geholpen met zinvolle tips en advies. Waar nodig doe ik graag weer een beroep op jou! Bedankt Eveline

Eveline

Anita werkt als coach met een geweldig krachtig beeld: haal uit jezelf wat er in zit en belicht daarbij het onbelichte. Met Anita als coach zullen mensen, met en zonder beperking, leren meer hun kracht en hulpbronnen te versterken. Anita is energiek, eigen, vertrouwd en heeft veel humor!

Raymond van den Hoek

Eigenaar

Lieve Anita,
Middels dit berichtje wil ik je laten weten dat ik door onze gesprekken de eerste stappen heb kunnen zetten naar mijn nieuwe uitdaging. Jouw inspirerende wijze van coaching heeft mij geholpen mijn \”kinken in de kabel\” om te denken naar uitdagingen! Heel veel succes met jouw bedrijf en wie weet kunnen we elkaar in de toekomst op het professionele vlak nog eens versterken!

Yvonne

Eigenaar

Anita is werkelijke altijd positief en enthousiast wat mij helpt om vooruit te denken en nieuwe/andere mogelijkheden te zien. We hebben samen bijzondere sessies gehad waarna er altijd nieuwe mogelijkheden op mijn pad kwamen (ik zie ze nu beter). Geen sessie was hetzelfde: Anita heeft me vaak verrast met een experiment zodat ik steeds weer nieuwe inzichten heb gekregen over mezelf en anderen.

Dankzij Anita heb ik in een korte tijd enorme stappen vooruit gezet. Ik heb geleerd om hulpbronnen in te zetten en hoe ik anderen daarbij kan betrekken. Nieuw voor mij was om ook te gaan experimenteren en mijn creativiteit op dat vlak in te zetten.

Ik heb veel inzicht gekregen in mijn ego posities en hoe ik daarmee communiceer. Nog belangrijker is dat ik het bijbehorende gedrag ben gaan opmerken en nu kan kiezen om een andere egopositie uit te proberen. Dankzij nieuwe inzichten in mijn waarden kan ik beter bepalen wat voor mij echt belangrijk is en daarnaar handelen.

et klinkt misschien gek maar ik geef mezelf nu regelmatig (vooral op het werk) hardop een complimentje en dat voelt ZO GOED!

Ik wil Met Anita, van beperking naar versterking aan iedereen van harte aanbevelen: succes gegarandeerd!

S. H.

Dat is heel veel, paardspiegelen een hele ervaring voor iemand die bang is voor paarden, ik ging zelfs op mijn knieeen voor Mathilde. Me met beide voeten op de grond laten staan. Als ik gevallen was weer op laten staan. Met een lach en een traan. Kortom een pracht vrouw. Die weet wat ze wil, en dat is mensen helpen en dat kan je heel goed. Dank je wel dat je me sterker hebt gemaakt.

Jantje van Dijk

Anita is zelf ook vanuit beperking sterk geworden. Zuiver op de graat, eerlijk en kan je goed helpen om te groeien.

Gerard Pieterman

Menu